Mala agencija sa velikim projektima

Mi smo mlada agencija za digitalni marketing i odnose s javnošću iz Zagreba. Potaknuti dugogodišnjim iskustvom i značajnim projektima, konačno otvaramo svoja vrata u rujnu, 2018. godine i dodatno ubrzavamo tempo.

Suradnju ostvarujemo s lokalnim i internacionalnim tvrtkama te ih prema njihovim ciljevima pozicioniramo na tržištu. Težimo dugoročnim poslovnim odnosima, što dokazuje činjenica da nam se naši klijenti uvijek vraćaju i čine naš ponos još većim.

Tim stručnjaka koji odabiremo je mali, ali u potpunosti značajan i posvećen poslovnim izazovima koje naše usluge zahtijevaju.

USLUGE

Imate jasnu viziju sa ciljem rasta?

Ako je vaš odgovor da - na pravom ste mjestu. Osobe koje jasno vide svoj cilj su naša inspiracija za sve projekte koje ostvarujemo.

Valentina Walme - Sensilab - TummyTox

Influencer i PR kampanja za Sensilab

Angažiranjem Valentine Walme, koja je predstavila TummyTox liniju proizvoda, dosegnuli smo vidljivost od 60.000 ljudi.

30 sekundi za djecu

30 sekundi za djecu

Predstavljamo vam PR kampanju sa preko 900.000 impresija u svrhu humanitarnog izazova, koju smo odradili u suradnji sa tvrtkom “Btonic”.

pamela ramljak btonic

Btonic Influencer kampanja

Postignuta je posjećenost od 200.000 ljudi i porast prodaje Btonic proizvoda

black friday top shop

“Black Friday” – TOP SHOP

Angažiranjem popularne pjevačice Žanamari Perčić za sudjelovanje u ovome događaju, ostvarena je promocija slikanjem za medije te društvene mreže.

Što klijenti kažu o nama?

Vuk Vuković, Oraclum Intelligence Systems

Toplo preporučamo za bilo koju vrstu influencer marketinga. Bili smo vrlo zadovoljni onim što smo dobili: komunikacija je bila izvrsna, isporuka na vrijeme (I trebala nam je brza implementacija). Vrlo smo zadovoljni rezultatima.

Marko Stevanović, Epiderma

Izvrsna agencija, brza, pouzdana i odličan krajnji rezultat. Preporučio bih svima koji traže
stabilnog marketinškog partnera.

Dorijan Crnković, Btonic

Volim raditi s profesionalcima koji uspješno dovedu kampanju do kraja ! Kristina, vlasnica je brza, efikasana, kreativana i radi stvari po dogovoru. Ako tražite odličnu influencer kampanju ili dobrog PR operativca, toplo bih preporučio 23 Agenciju. Oni su zaista pomogli u promoviranju novog branda na tržištu!

Zainteresirani ste za suradnju?

Javite nam se, možda ćemo upravo s vama nastaviti niz uspješnih projekata.