Facebook

Ova nezaobilazna društvena mreža koja u svijetu broji više od 1,5 milijardi korisnika je postala “must have” za sva poduzeća - bez obzira na veličinu i djelatnost. Facebook oglašavanjem ćeš za manji budžet postići nevjerojatno precizno ciljanje korisnika, bez nepotrebnog rasipanja novca na onu publiku koja nije tvoj potencijalni kupac.

Vođenje društvenih mreža, kao i oglašavanje istih zahtijeva stručnost i profesionalnost. Zašto je to tako? Ukoliko ti društvene mreže nisu svakodnevnica, može se dogoditi da nesvjesno prekršiš brojna Facebook pravila te ne dobiješ očekivane rezultate, ili još gore - da budeš sankcioniran od strane Facebooka. Kako bi zaobišao ove probleme, javi se nama i pronaći ćemo idealnu strategiju za povećanje vidljivosti tvoga brenda.

JAVI NAM SE

Instagram

Možemo reći da je Instagram, s preko 500 milijuna korisnika dnevno, trenutno najpopularnija aplikacija na svijetu.

Ovo je prilika za brendove da svoje poslovanje predstave i oglašavaju u malo “opuštenijem stilu”, na slikovit i zabavan način. Da, kao što si pomislio - fotografija je ključ svega na ovoj društvenoj mreži. Ako želiš privući publiku na svoj profil, moraš imati smisla za kreiranje atraktivne fotografije kao i osmišljavanje same strategije objavljivanja. Misliš da je to sve? Potrebno je koristiti sve što Instagram nudi kako bi tvoja vidljivost rasla iz dana u dan. Kao što smo predvidjeli, većina ljudi za to ne znaju ili nemaju vremena pa smo ovdje mi da “uskočimo”.

Sa svim našim znanjem i iskustvom tvoj profil može rasti i do 1.500 pratitelja mjesečno. Misliš da je nemoguće? Pogledaj neke od naših najuspješnijih projekata.

PROJEKTI

LinkedIn

Prva profesionalna društvena mreža na svijetu koja je orijentirana isključivo na business i s više od 500 milijuna korisnika. Ako su tvoji potencijalni klijenti poduzeća, onda je LinkedIn savršena prilika da razviješ B2B marketing.

Pristup ovoj društvenoj mreži je ozbiljniji, nego što je to primjerice na Facebooku ili Instagramu. Iz istog razloga je preporučljivo obratiti pažnju na sadržaj objava, kao i povezivanje s osobama iz odabrane sfere poslovanja.

Svrha ove društvene mreže nije gomilanje pratitelja, nego poslovno predstavljanje i umrežavanje na najbolji mogući način. Ako ne znaš koji je to najbolji način za tebe, tu smo mi da ti pomognemo.

JAVI NAM SE

Youtube

Videozapisi nikada nisu bili zastupljeniji nego sada, a taj trend će se po svim prognozama nastaviti i u budućnosti. Youtube, kao prva i najpopularnija društvena platforma za razmjenu videozapisa je savršen način promocije i povećanje vidljivosti za tvrtke. Zašto je to tako?

Kada uzmemo u obzir da je Google preuzeo vlasništvo nad Youtube mrežom, jasno nam je da svi videozapisi postavljeni na Youtube-u imaju puno veću vidljivost na Google tražilici, nego da je taj isti videozapis postavljen na nekoj drugoj platformi.

I tvoja tvrtka može svoj poslovanje prikazati kroz ovaj izuzetno moćan marketinški kanal, a naš zadatak je da ti pomognemo u održavanju i postavljanju samog kanala.

JAVI NAM SE