Influencer marketing

Sve češće čuješ riječ “Influencer” i sada te zanima što oni mogu učiniti za tebe kao tvrtku?

Kao i ostali oglašivači, vjerojatno i ti tražiš način putem kojega možeš doći do velikog broja svojih potencijalnih kupaca. Influenceri svakim danom imaju sve veći utjecaj na populaciju, tako što autoritetom i odnosom sa svojom publikom prikazuju proizvode koje oni koriste i čime su oduševljeni. Na taj način oni sa svojim pratiteljima razmjenjuju recenzije i potiču na kupovinu.

Ako je tvoj brend orijentiran npr. na kozmetiku ili modu, u tome slučaju ti treba influencer koji je tome orijentiran. Zašto je to tako? Osobe koje prate takvog influencera su tvoja ciljana skupina i upravo njih zanimaju proizvodi ili usluge iz toga sektora. Ne želiš rasipati svoj budžet tamo gdje nema tvojih potencijalnih kupaca.

Pitaš se koja je naša uloga u tome?

Utjecajnih osoba na Internetu je mnoštvo i potrebno je dugo vremena za istraživanje, i saznanje tko je baš “po tvojoj mjeri”. Naša agencija surađuje sa širokom mrežom hrvatskih influencera, stoga je na nama da te povežemo s onima koji će tvoj proizvod ili uslugu izreklamirati na najbolji mogući način.

JAVI NAM SE

Zanima te više?

Predstavljamo ti “Btonic” influencer kampanju, koju smo odradili u suradnji s Pamelom Ramljak, Mašom Zibar, Petrom Čolak i Erikom Kraljević.

POGLEDAJ OVDJE