Influencer marketing

Sve češće čujete riječ “Influencer” i sada vas zanima što oni mogu učiniti za vas kao tvrtku?

Kao i ostali oglašivači, vjerojatno i vi tražite način putem kojega možete doći do velikog broja svojih potencijalnih kupaca. Influenceri svakim danom imaju sve veći utjecaj na populaciju, tako što autoritetom i odnosom sa svojom publikom prikazuju proizvode koje oni koriste i čime su oduševljeni. Na taj način oni sa svojim pratiteljima razmjenjuju recenzije i potiču na kupovinu.

Ako je vaš brend orijentiran npr. na kozmetiku ili modu, u tome slučaju vam treba influencer koji je tome orijentiran. Zašto je to tako? Osobe koje prate takvog influencera su vaša ciljana skupina i upravo njih zanimaju proizvodi ili usluge iz toga sektora. Ne želite rasipati svoj budžet tamo gdje nema vaših potencijalnih kupaca.

Pitate se koja je naša uloga u tome?

Utjecajnih osoba na Internetu je mnoštvo i potrebno je dugo vremena za istraživanje, i saznanje tko je baš “po vašoj mjeri”. Naša agencija surađuje sa širokom mrežom hrvatskih influencera, stoga je na nama da vas povežemo s onima koji će vaš proizvod ili uslugu izreklamirati na najbolji mogući način.

JAVITE NAM SE

Zanima vas više?

Predstavljamo vam “Btonic” influencer kampanju, koju smo odradili u suradnji s Pamelom Ramljak, Mašom Zibar, Petrom Čolak i Erikom Kraljević.

POGLEDAJTE OVDJE